toate ofertele disponibile in Romania

Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz

Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz 168.00 RON vezi prețul actualizat »

MODUL CITITOR DE CARD MIFARE 13.56 MHZ. Modul cititor de card Mifare pentru videointerfon modular Hikvision DS-KD-M; deschidere usi cu card acces Mifare 13.56 MHz (cardurile nu suntincluse); iluminare pe timp de noapte; protectie IP 65; Dimensiuni: 98.5mm × 100 mm × 33.7 mm; Temperatura de func

yox.ro nu vinde produsul "Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz pe yox.ro. Poți cumpăra Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Modul Cititor De Card Mifare 13.56 Mhz !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 168.00 RON