toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104 318.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Sistem de alarma wireless GSM PGST PG-104. Sistem de alarma GSM cu apelare si SMS. Suporta 12 zone wireless cu 10 senzori wireless fiecare, 4 zone cablate, 9 telecomenzi.

yox.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104 pe yox.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Wireless Gsm Pgst Pg-104 !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 318.00 RON

Produse similare

 
 
 

Sistem De Alarma Wireless Gsm Cu App Pgst Pg-100 

Sistem de Alarma Wireless GSM cu APP PGST PG-100. Sistem de alarma GSM inteligent cu aplicatie pentru telefonul mobil. Control de la distanta si setari efectuate prin aplicatie sau SMS. Suporta pana la 99 zone wireless si 8 zone cablate. Poate memora pana la 10 telecomenzi si 50 de taguri RFID. Permite memorarea a 6 numere de telefon pentru alarma si a 4 numere pentru SMS.


 
 
 

Sistem De Alarma Wireless Pgst Pg-105 Wifi 3g 

Sistem de alarma wireless PGST PG-105 WIFI 3G. Sistem de alarma Wifi + 3G ce suporta diferite canale de alarma precum notificare prin aplicatie, SMS. Suporta 90 senzori wireless, carduri RFID, telecomenzi.


 
 
 

Sistem De Alarma Wireless Pgst Pg-105 Wifi Gsm 

Sistem de alarma wireless PGST PG-105 WIFI GSM. Sistem de alarma Wifi + GSM ce suporta diferite canale de alarma precum notificare prin aplicatie, SMS. Suporta 90 senzori wireless, carduri RFID, telecomenzi.