toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Sirena Interior 12v Cu Flash 112.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Sirena interior 12V cu flash.

yox.ro nu vinde produsul "Sirena Interior 12v Cu Flash". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sirena Interior 12v Cu Flash pe yox.ro. Poți cumpăra Sirena Interior 12v Cu Flash de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Interior 12v Cu Flash. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Interior 12v Cu Flash şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sirena Interior 12v Cu Flash !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 112.00 RON

Produse similare

 
 
 

Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc 

Sirena wireless de interior cu flash, SERIA NEO - DSC. Sirena de interior cu flash, wireless, compatibila PowerG, tonalitati multiple, nivel acustic 109 dB la 1m, indicator calitate semnal radio si stare baterie, supervizare la 4 minute. Alimentare la 3.6V (14.5Ah), durata de viata baterie 8 ani. Compatibil n


 
 
 

Sirena De Exterior Radio Cu Flash Rosu - Dsc 

Sirena de exterior radio cu flash rosu - DSC. Sirena de exterior wireless DSC wt4911R cu flash rosu, include senzor de temperatura pentru a putea afisa pe tastatura temperatura exteriora.


 
Imagine Sirena De Interior Dsc Wt4901
 

Sirena De Interior Dsc Wt4901 

Sirena de interior DSC WT4901. Sirena de interior wireless, 85dB, intarziere intrare/iesire, deranjamente.