toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc 259.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector wireless de inundatie SERIA NEO - DSC. Detector de inundatie, wireless, compatibil PowerG, indicator calitate semnal radio si stare baterie, supervizare la 4 minute. Alimentare la 3V (CR123A), durata de viata baterie 8 ani. Compatibil numai cu seria NEO.

yox.ro nu vinde produsul "Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc pe yox.ro. Poți cumpăra Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 259.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Inundatie Wireless - Dsc 

Detector de inundatie wireless - DSC. Detector de inundatie wireless DSC WS-4985. Este un contact fereastra care este conectat la o sonda de apa printr-un cablu cu 6 fire (1.82m).Compatibil cu urmatoarele panouri de control: Alexor, PowerSeries 9047, PC1616, PC1832, PC1864, PC4020.


 
Imagine Detector De Inundatie Wireless Dsc Pg-8985
 

Detector De Inundatie Wireless Dsc Pg-8985 

Detector de inundatie WIRELESS DSC PG-8985.


 
 
 

Detector Pir Wireless Cu Oglinda, Seria Neo - Dsc 

Detector PIR wireless cu oglinda, SERIA NEO - DSC. Detector PIR radio cu oglinda, compatibil PowerG, functie antimasking, distanta detectie 15 metri, unghi detectie 90°, imunitate la animale (max. 38Kg), indicator calitate semnal radio, supervizare la 4 minute. Alimentare la 3V (CR123A), durata de