toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex 192.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector PIR tip cortina, de exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET). Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea alarmelor false datorate animalelor mici. Optional tamper perete.

yox.ro nu vinde produsul "Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex pe yox.ro. Poți cumpăra Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 192.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.


 
 
 

Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex 

Detector PIR de exterior, 24 x 2m, baterii - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior, cu alimentare pe baterii, montare la inlatime 2.5-3m si o detectie de pana la 24m. Senzor volumetric cu Anti-Masking Technology, imunitate PET si analiza digitala. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea ala


 
Imagine Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e)
 

Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e) 

Detector de miscare exterior Optex OPM-3020(E).