toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc 177.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector perdea IR pasiv - DSC.

yox.ro nu vinde produsul "Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc pe yox.ro. Poți cumpăra Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 177.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs 

Detector de interior in dubla tehnologie AVS. Imunitate mare la alarme false si animale pana in 24kg, sensibilitate reglabila atat pentru PIR cat si pentru detectorul in microunde, compensare termica, senzor IR Quad, indicator vizual pe culori (albastru,galben, verde), distanta de detectie: 15m, desc