toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector De Miscare Pir Quad - Dsc 120.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de miscare PIR QUAD - DSC. Senzor de miscare PIR quad de tavan

yox.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Pir Quad - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Quad - Dsc pe yox.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Quad - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Quad - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Quad - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Pir Quad - Dsc !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 120.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc 

Detector de miscare PIR combinat cu detector de spargere geam - DSC. Detector de miscare pir quad DSC LC102PIGBSS cu imunitate la animale (pana la 25kg)cu detector spargere geam si soc inclus.


 
Imagine Detector Pir Quad Tavan Dsc Bv 501
 

Detector Pir Quad Tavan Dsc Bv 501 

Detector PIR quad tavan DSC BV 501. PIR quad tavan, 12,2m la 360.


 
 
 

Detector Profesional Pir Quad+microunde 

DETECTOR PROFESIONAL PIR QUAD+MICROUNDE. Detector profesional PIR Quad+Microunde, DSC LC103PIMSK, Functie antimasking (la 0,8m), Imunitate la animale, Circuit VLSI, Antena microstrip unica, Compensare cu temperatura bidirectionala, Raza de detectie 15m la 90 grade, Reglabil pentru microunde si p