toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex 179.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de miscare PIR interior 360°, de tavan - OPTEX. Detector de miscare 360°, de tavan, cu deschidere 12m diametru.Numarator de impulsuri, imunitate mare la alarme false furnizand cea mai performanta si sigura detectie din clasa sa.

yox.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex pe yox.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Interior, 12 X 12m - Optex 

Detector de miscare PIR interior, 12 x 12m - OPTEX. Detector de miscare RXC-ST cu deschidere 12 m la un unghi de 85°, 78 de zone si imunitate la animale (PET), reglaj sensibilitate. Numarator de impulsuri, compensare termica si imunitate RFI/EMI. Include suport.


 
 
 

Detector De Miscare Tavan Fx-360 

DETECTOR DE MISCARE TAVAN FX-360. Detector de miscare de tavan, 360°, 12m diametru, 62 zone Lentila sferica,Protectie interferente si temperature, Alimentare 9.5 x 18V DC, temp. operare –20°+50° C


 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.