toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc 106.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de miscare PIR combinat cu detector de spargere geam - DSC. Detector de miscare pir quad DSC LC102PIGBSS cu imunitate la animale (pana la 25kg)cu detector spargere geam si soc inclus.

yox.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc pe yox.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 106.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector Wireless Spargere De Geam - Dsc 

Detector wireless spargere de geam - DSC. Detector wireless de geam spart, cu supravegherea tamperului, a scaderii tensiunii bateriei, contine 4 baterii alcaline.


 
 
 

Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc 

Detector acustic de spargere de geam bazat pe microprocesor - DSC. Detector acustic de spargere de geam care functioneaza pe principiul detectiei frecventei spectrului sonor specifica spargerii sticlei de geam.Este echipat cu un microcontroler pentru procesarea digitala a semnalului, si minimizarea alarmelor false. Are 2


 
Imagine Detector De Geam Spart Dsc Wls 912
 

Detector De Geam Spart Dsc Wls 912 

Detector de geam spart DSC WLS 912. Detector de geam spart radio, 2 baterii litiu CR123A incluse.