toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex 105.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de miscare in dubla tehnologie PIR+MW, 12m - OPTEX. Detector de miscare in dubla tehnologie cu deschidere reglabila 12m sau 7m la 85°, 78 de zone si imunitate PETSensibilitate reglabila atat pentru PIR cat si pentru detectorul in microunde, imunitate mare la alarme false, recomandat pentru aplicati

yox.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex pe yox.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, 12m - Optex !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 105.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare In Dubla Tehnologie Pir+mw, Exterior, Cu Anti-masking - Optex 

Detector de miscare in dubla tehnologie PIR+MW, de exterior, cu anti-masking - OPTEX. Detector de miscare in dubla tehnologie, de exterior, cu montare la inlatime 2.5-3m si o detectie de pana la 12m. Senzor volumetric cu Anti-Masking Technology. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea alarmelor false datorate animalelor mici, an


 
Imagine Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Dubla Tehnologie Optex Wxs-rdam-x5 Radio 4 X
 

Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Dubla Tehnologie Optex Wxs-rdam-x5 Radio 4 X 

Detector de miscare Panoramic pentru exterior dubla tehnologie Optex WXS-RDAM-X5 RADIO 4 x PIR si 2 x MW 180 unghi de deschidere.


 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.