toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector De Exterior Panoramic Radio 1094.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

DETECTOR DE EXTERIOR PANORAMIC RADIO. Detector de miscare panoramic pentru exterior Optex WXI-RAM, RADIO, 4 x PIR, 180° unghi de deschidere, 12m raza de detectie, functie Anti- masking cu IR activ, 2 iesiri de zona independente, inaltime instalare 0.8-1.2m, -30°C - + 60°C

yox.ro nu vinde produsul "Detector De Exterior Panoramic Radio". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Exterior Panoramic Radio pe yox.ro. Poți cumpăra Detector De Exterior Panoramic Radio de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Exterior Panoramic Radio. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Exterior Panoramic Radio şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Exterior Panoramic Radio !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1094.00 RON

Produse similare

 
Imagine Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Optex Wxi-ram Radio 4 X Pir 180 Unghi Deschidere
 

Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Optex Wxi-ram Radio 4 X Pir 180 Unghi Deschidere 

Detector de miscare panoramic pentru exterior Optex WXI-RAM RADIO 4 x PIR 180 unghi de deschidere 12m raza de detectie.


 
Imagine Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Dubla Tehnologie Optex Wxs-rdam-x5 Radio 4 X
 

Detector De Miscare Panoramic Pentru Exterior Dubla Tehnologie Optex Wxs-rdam-x5 Radio 4 X 

Detector de miscare Panoramic pentru exterior dubla tehnologie Optex WXS-RDAM-X5 RADIO 4 x PIR si 2 x MW 180 unghi de deschidere.


 
 
 

Detector Panoramic Exterior 

DETECTOR PANORAMIC EXTERIOR. Detector de miscare panoramic pentru exterior Optex WXI-ST, 4 x PIR, 180° unghi de deschidere, 12m raza de detectie, 2 iesiri de zona independente, inaltime instalare 0.8-1.2m, -30°C - + 60°C