toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc 141.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector acustic de spargere de geam bazat pe microprocesor - DSC. Detector acustic de spargere de geam care functioneaza pe principiul detectiei frecventei spectrului sonor specifica spargerii sticlei de geam.Este echipat cu un microcontroler pentru procesarea digitala a semnalului, si minimizarea alarmelor false. Are 2

yox.ro nu vinde produsul "Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc pe yox.ro. Poți cumpăra Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Acustic De Spargere Geam Bazat Pe Microprocesor - Dsc !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 141.00 RON

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Combinat Cu Detector Spargere Geam - Dsc 

Detector de miscare PIR combinat cu detector de spargere geam - DSC. Detector de miscare pir quad DSC LC102PIGBSS cu imunitate la animale (pana la 25kg)cu detector spargere geam si soc inclus.


 
 
 

Detector Wireless Spargere De Geam - Dsc 

Detector wireless spargere de geam - DSC. Detector wireless de geam spart, cu supravegherea tamperului, a scaderii tensiunii bateriei, contine 4 baterii alcaline.


 
Imagine Detector De Geam Spart Dsc Wls 912
 

Detector De Geam Spart Dsc Wls 912 

Detector de geam spart DSC WLS 912. Detector de geam spart radio, 2 baterii litiu CR123A incluse.