toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126 114.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Chuango senzor wireless de geam spart GT-126. Incorporat microprocesor Alimentare: DC 12V 500mA  Consum in stand-by: ≤2.6uA  Consum in modul alarma: ≤28mA  Distanta de detectie: Max.7m

yox.ro nu vinde produsul "Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126 pe yox.ro. Poți cumpăra Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Chuango Senzor Wireless De Geam Spart Gt-126 !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 114.00 RON

Produse similare

 
 
 

Chuango Senzor Pir De Miscare Wireless Cu Montare Pe Tavan Pir-700 

Chuango senzor PIR de miscare wireless cu montare pe tavan PIR-700. Alimentare: DC 3V (baterie AA LR6 1.5V x 2) . Consum in stand-by: ≤50uA . Consum in modul alarma: ≤9.5mA . Inaltimea pentru instalare: 2.5-6m . Performante de detectie: 6m/360°(cand inaltimea este de 3.6m)


 
 
 

Chuango Kit G5 Sistem De Alarma Wireless Gsm-sms-rfid Si Camera Ip Wireless 720p Ip116 

Chuango Kit G5 sistem de alarma wireless GSM/SMS/RFID si Camera IP Wireless 720P IP116. Comunicator GSM pentru operare usoara. Suporta maxim 50 de senzori wireless, 50 de taguri RFID si 10 telecomenzi. Poate stoca 5 numere de telefon si permite alocarea unui numar pentru apelare rapida. Conectare rapida la internet. Rezolutie HD 720P oricand, oriunde. Vizualizare in timp real, comunicare bidirectionala


 
 
 

Chuango G3 Sistem De Alarma Wireless Gsm-sms 

Chuango G3 sistem de alarma wireless GSM/SMS. Comunicator GSM, operare; ARM + Aurora CPU; Suporta 50 de senzori wireless; Stocheaza maxim  5 numere de telefon; Incorporata sirena puternica de 110dB si antenna GSM; Armare si dezarmare prin SMS sau apel direct; Monitorizare de la distanta prin telefon; Volum sirena ajustabil.