toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2 403.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Camera IP wireless 2MP cu proiector si senzor PIR Vstarcam FC2. Camera IP wireless 2MP cu proiector si senzor PIR Vstarcam FC2. Lentila 4mm. Distanta IR: 10M. Incorporat microfon. Incorporate 2 leduri albe. Slot pentru micro SD card de maxim 128GB (cardul nu este inclus).

yox.ro nu vinde produsul "Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2 pe yox.ro. Poți cumpăra Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Ip Wireless 2mp Cu Proiector Si Senzor Pir Vstarcam Fc2 !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 403.00 RON

Produse similare

 
 
 

Camera Ip Wireless Vstarcam C21 

CAMERA IP WIRELESS VSTARCAM C21. Camera IP wireless. Imagine HD. Lentila: 4mm. Distanta de iluminare de 10M. Suporta TF card de maxim 128GB (cardul nu este inclus).


 
 
 

Camera Ip Wireless Exterior Vstarcam C17 

CAMERA IP WIRELESS EXTERIOR VSTARCAM C17. Camera IP Wireless Rezolutie: 720P. Lentila: 4mm. Distanta de iluminare de 10M. Suporta TF card de maxim 128GB (cardul nu este inclus).


 
 
 

Camera Ip Wireless Sonerie Vstarcam D1 

CAMERA IP WIRELESS SONERIE VSTARCAM D1. Camera IP Wireless. Tip sonerie. Rezolutie: 1080P.