toate ofertele disponibile in Romania

Magazine A-Z

 
Bariera Ir De Exterior 60m - Optex 541.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Bariera IR de exterior 60m - OPTEX. Bariera IR de exterior cu doua fascicule ce poate fi folosita in protejarea unor spatii, gradini sau culoare. Poate fi conectatata la o retea cu ajutorul modulului IP/POE, PIE-1. Carcasa are un grad de protectie IP65, fiind proiectata pentru a preveni for

yox.ro nu vinde produsul "Bariera Ir De Exterior 60m - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Bariera Ir De Exterior 60m - Optex pe yox.ro. Poți cumpăra Bariera Ir De Exterior 60m - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Ir De Exterior 60m - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Ir De Exterior 60m - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe yox.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Bariera Ir De Exterior 60m - Optex !

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 541.00 RON

Produse similare

 
 
 

Bariera Ir De Exterior 40m - Optex 

Bariera IR de exterior 40m - OPTEX. Bariera IR de exterior cu doua fascicule ce poate fi folosita in protejarea unor spatii, gradini sau culoare. Poate fi conectatata la o retea cu ajutorul modulului IP/POE, PIE-1. Carcasa are un grad de protectie IP65, fiind proiectata pentru a preveni for


 
Imagine Bariera De Protectie Perimetrala Optex Sl-200qn
 

Bariera De Protectie Perimetrala Optex Sl-200qn 

BARIERA DE PROTECTIE PERIMETRALA OPTEX SL-200QN.


 
Imagine Bariera Infrarosu Cu 4 Spoturi Ir Optex Bs-400rc
 

Bariera Infrarosu Cu 4 Spoturi Ir Optex Bs-400rc 

Bariera infrarosu cu 4 spoturi IR Optex BS-400RC.